Dodaj do ulubionych

Licea w Krakowie

IP: *.krakow.pl 24.03.05, 19:21
Co to zznaczy,w ostatnich zdaniach, "Wolę nauki w szkole i klasie, którą
ostatecznie wybierzecie, potwierdzacie osobiście, przynosząc oryginały
dokumentów." Przecież system przydzieli mnie tylko do jednej klasy w jednej
szkole, więc muszę podjąć tam nauke, nie moge sobie ybrac innej szkoly... I
to właśnie w tym systemie jest... głupie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Key Re: Licea w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:42
      System przydzieli cię do trzech klas w trzech szkołach, o ile oczywiście masz
      na tyle punktów. Pozdrawiam Key
    • Gość: zibi Ja chcę do technikum! IP: *.spine.pl 25.03.05, 20:26
      Chciałbym, aby odnośnie Techników ukazywały się podobne publikacje!
      NAPRAWDĘ NIE WSZYSCY SZUKAJĄ LICEÓW! Wśród szkół technicznych też jest
      różnorodność i konkurencja!
    • Gość: zefir Re: Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:18
      chyba czegos nie rozumiem... przecież to TY tę klasę wybierasz, to dlaczego
      masz tego nie potwierdzić? Nie rozumiem. Sam te klasę wybierasz - to, że się
      nie dostaniesz np. do pierwszego wyboru... to oznacza, że byli lepsi od Ciebie.

Jeżeli nie potwierdzisz, wypadasz z systemu i szukasz na własną rękę i nie
      zawracasz gitary.
    • Gość: zefir Re: Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:28
      dlaczego strona nie będzie działać 16 kiwetnia 2005r.?
      Taki komunikat sie czyta na stronach firmy pod podanym adresem?
    • Gość: ja Re: Licea w Krakowie IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:46
      debilu nie umiesz czytać czy masz problemy ze zrozumieniem? to nie o to
      chodziło w tym zdaniu.przeczytaj sobie jeszcze raz
    • Gość: krk Które krakowskie licea... IP: *.krakow.pl 27.04.05, 16:04
      ... umożliwiają zdawanie MIĘDZYNARODOWEJ MATURY??? odpiszcieee!!!
      • Gość: a. Re: Które krakowskie licea... IP: *.chello.pl 14.04.06, 15:12
        na karmelickiej jest taka prywatna szkola, gdzie mozna. akademicke centrum. czy
        jkaos tak.
    • Gość: niunia Re: Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:05
      szczerze mówic ,wole składac podania bezposrednio!Niestety nieufam dokonca
      elektrycznemu składaniu podan!NO bo sie stanie,jak jednak moje podanie nie
      dotrze do szkoly wybranej przezemnie?!Chciałabym aby była podany punktacje,od
      ilu punktów przyjmuja do danej szkoły!Bo takto nie jestem pewna gdzie składac
      papiery:(!i moze dostane sie do szkoły do której bym chciała!!!jeszcze wszystko
      przedemna!!!
      • Gość: do Niuni Re: Licea w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:16
        Niunia Przecież Cię znamy. Ty już chodzisz do szkoły . Zmieniaj ją , bo wstyd
        przynosisz i sobie i nam. Nie przyniesiesz na pewno żadniej innej
        spledoru.Wybieraj z wysokimi sufitami , bo głupota potzebuje lotów.
    • Gość: Hypnos WOLNE FORUM X LO W KRAKOWIE IP: *.76.classcom.pl 10.06.05, 15:59
      www.phpbbforfree.com/forums/xlo.html <- ZAPRSZAM NA WOLNE FORUM X LO W
      KRAKOWIE
    • Gość: marta z krakowa zapraszam do mojej szkoly IP: *.net.autocom.pl 19.07.05, 16:02
      hehe moja szkoal jest spoko co prawda najfajniejsze klasy wlasnie odeszly ale
      tez jest spoko jest to skzola ZESPOL SKZOL BUDOWLANYCH nr 1 ul szablowskiego
      jest mnustwo chlopakow i wcale nie tak malo dziewczyn..
    • Gość: Kasia Re: Licea w Krakowie IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 13.12.05, 20:11
      Czy w Krakowie jest tylko jedno liceum katolickie? Tylko Pijarzy? Nie lapie sie
      w tej liscie. Sadze, ze jest ich wiecej ale pod jaka nazwa wystepuja?
      • Gość: s. Re: Licea w Krakowie IP: *.chello.pl 14.04.06, 15:13
        jest jeszcze liceum sióstr prezentek. ale nie polecam. mam znajome, ktore
        chodzily tam do gimnazjum i podobno bylo fatalnie.
        • Gość: asd Re: Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 07:20
          Jest jeszcze Święta Rodzina - również fatalnie wg absolwentów ich gim. których
          znam z mojej obecnej swieckiej szkoły..
    • Gość: Aneczka Re: Licea w Krakowie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:53
      ::Mam pytanko. Czy ktoś wie coś na temat jakiegoś liceum z internatem w Krakowie??::
      • Gość: ona Re: Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:52
        mam podobny problem. szukam internatu w Krakowie. Chcę składać do V albo do I
        ale nie mieszkam w Krakowie i potrzebuje jakis internat.. ma ktoś jakieś
        namiary?
        • Gość: asik. Re: Licea w Krakowie IP: *.chello.pl 14.04.06, 15:11
          po pierwsze nie składaj do I lo! wlasnie jestem w klasie maturalnej i dochodze
          do wniosku, we wybor tej szoly byl najgorszym moim wyborem zyciowym!!!
          a po drugie to jest żeński internat przy ulicy focha.
      • Gość: wolfi Re: Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:45
        od ilu pkt przyjmowali w 3 l.o jaka jest atmosfera i wg
    • Gość: sniezka Re: Licea w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:18
      ktos zrobil ciekawa stronke jednego z krakowskich liceow, ma ono numer 9
      • Gość: sniezka Re: Licea w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:19
        ktos zrobil ciekawa stronke jednego z krakowskich liceow, ma ono numer 9

heh, zapomnialam podac adres:

www.ixlol.69.pl

szkoda ze takich stronek jest tak malo:P
    • Gość: a. wystrzegajcie sie nowodworka!!! IP: *.chello.pl 14.04.06, 15:16
      spędziłam tam 3 lata, mam za 19 dni zdawać maturę i uważam, ze ta szkola nie
      przygotowuje do matury a poza tym okropnie niszczy ludzi.
      • Gość: joaska Re: wystrzegajcie sie nowodworka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:49
        buhaha buha buhahaha:) chyba jestes jednak z V lub jakiejs innej konkurencji:)
        nowowdworek jest naj:)
      • Gość: wdowa po leninie Re: wystrzegajcie sie nowodworka!!! czemu? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.05.06, 13:51
        jak to, nieszczy ludzi? ja chcę do klasycznej...bardzo chcę! a zniszczyć się nie chcę dać
    • Gość: kikutekllkoiefjire Re: Licea w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:03
      Ja chce techniukim a nie liecum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:[:[:[:[:[
    • Gość: KOLE Re: Licea w Krakowie IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawsoft.com.pl 28.04.06, 08:12
      JA KCE IŚĆ DO LICEUM PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE
      • Gość: anka Re: Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:23
        liceum plastyczne znajdzies na salwatorze dokladnie nieznam ulicy ale wystarczy
        ze tam pojedziesz i popytasz ludzi
    • Gość: Maria Re: Licea w Krakowie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 09.05.06, 12:37
      Bardzo Proszę op wskazanie Liceum w Krowodrzy do którego można się dostać z
      100, 110- punktów .
      • Gość: asd Re: Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 07:21
        pomysl o technikum zamiast meczyc sie w LO i skonczyc na bezrobociu
    • Gość: Ziomal Re: Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:50
      Ludzie z czym wy tutaj wyskakujecie i tak wszyscy wiedzą że II LO NS jest the
      best, tak że nawet nie paczcie na te rankingi
      • Gość: ciekawa od ilu punktow DO X LO????:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:26
        ile pkt trzeba miec zeby dostac się do X lo na profil humanistyczny, czy 135
        wystarczy?
        • vanilla5 Re: od ilu punktow DO X LO????:> 19.06.06, 21:21
          Ja na profil biol-chem miałam ok 167 pkt - trzy lata temu.. Jak na moje oko
          135 to nie jest dużo, ale możliwe, że starczy;)
          • Gość: w 3L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:47
            od ilu pkt przyjmowali w 3 l.o ii jaka jest tam atmosfera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka